Setmanari d'informació local - 138 anys

EU denuncia que durant un sopar organitzat pel president del Mallorca es va donar un «tracte vexatori cap a les dones»

Esquerra Unida de les Illes Balears (EU) ha denunciat un «tracte vexatori cap a les dones» a un sopar del Reial Mallorca. El partit ha explicat que dissabte passat dia 10,en el Club de Golf Vall d´Or, va tenir lloc el lliurament de trofeus del XXVIII Torneig Robinson Classic.

Segons EU, en l'acte organitzat pel president del Mallorca, Monti Galmés i just abans de la subhasta benèfica per a recaptar fons per a la Fundació Rafa Nadal, «va aparèixer una dona coberta de xocolata i servida com a postres sobre la taula com si fóra part de l'àgape».

Tracte vexatori i degradant

EU ha considerat el fet «una pràctica absolutament degradant i vexatòria en la qual cerca convertir la figura de la dona en objecte, alimentant així la cultura masclista i patriarcal, la mateixa que mata a desenes de dones cada any».

El partit ha recordat que recentment «s'ha aprovat una llei d'igualtat que obliga a fer un bon ús de la imatge de la dona, i exigeix una rectificació pública dels organitzadors, apostant al seu torn per mecanismes en la llei que permeten sancionar amb duresa el tracte vexatori cap a les dones, impensables en una societat igualitària».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.