Setmanari d'informació local - 138 anys

Mallorca comptarà amb una nova residència per a persones dependents

Mallorca comptarà amb una nova residència per a persones dependents a Pòrtol, en el municipi de Marratxí, segons ha informat aquest dissabte la presidenta del Govern, Francina Armengol, qui ha visitat el solar on es construirà i ha indicat que en les seues obres s'invertiran 8,5 milions d'euros.

La líder de l'Executiu balear ha informat que la nova residència és un dels projectes inclosos en el Pla d'Infraestructures del Govern anunciats aquesta setmana durant el Debat de l'estat de la Comunitat i que, segons ha dit, serà possible gràcies a la col·laboració entre el Govern, el Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Marratxí.

Col·laboració
La consellera de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago, ha considerat que la residència es podrà començar a construir a la fi de 2017 o principis del 2018. En concret, dimarts que ve s'aprovarà el conveni de col·laboració i cessió del terreny al consorci sociosanitari i començarà el procés.

Sobre la cessió del consistori, Santiago la qualificat de "generosa i intel·ligent" posat que la nova residència crearà llocs de treball estables, no deslocalizables i de qualitat.

Armengol, qui ha recordat que la prioritat del Govern és la política social, ha detallat que aquest nou centre comptarà amb una mica més d'un centenar de places. A més, la construcció suposa el desenvolupament de la Llei de Dependència.

A l'acte han assistit també el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat; la consellera de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago; i el batle de Marratxí, Joan Francesc Canyelles.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.