Setmanari d'informació local - 138 anys

3 Salut Mental celebra una trobada d'usuaris, familiars, professionals i col·laboradors

5296
Més d'un centenar de persones han participat aquest dissabte a Inca a la primera trobada d'usuaris, familiars, professionals i col·laboradors de 3 Salut Mental. | 3 Salut Mental

Més d'un centenar de persones han participat aquest dissabte a Inca a la primera trobada d'usuaris, familiars, professionals i col·laboradors de 3 Salut Mental, que des del 2014 agrupa les entitats Estel de Llevant (Manacor), Gira-Sol (Palma) i Es Garrover (Inca), dedicades a l'atenció a persones amb malaltia mental a Mallorca. Aquesta trobada s'ha organitzat aquest cap de setmana aprofitant que dilluns, 10 d'octubre, se celebra el Dia Mundial de Salut Mental.

El president de 3 Salut Mental i gerent de Gira-Sol, Alfons Suárez, ha incidit en l'objectiu d'arribar a més gent i amb millors serveis. De tet, les entitats que formen part de 3 Salut Mental ja atenen anualment més de 400 persones, afavorint la seva inserció social i laboral. També ha fet referència a l'emprenedoria social, amb projectes com 3 Glops, posat en marxa el 2015 per 3 Salut Mental i que a partir de l'embotellament i distribució d'aigua permet crear llocs de feina i ajuda a combatre l'estigma que afecta a aquest col·lectiu.

La presidenta d'Estel de Llevant, Maria Nicolau, ha fet referència al vintè aniversari que enguany celebra aquesta entitat i que coincideix amb la construcció d'una nova seu a Manacor. Per part seva, el president de la Fundació Es Garrover i batle d'Inca, Virgilio Moreno, ha tancat les intervencions en aquest acte celebrat a la plaça Santa Maria la Major destacant els avanços que s'han assolit en els darrers anys en la integració social i laboral d'aquest col·lectiu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.