Setmanari d'informació local - 138 anys

Matas torna a la barra pel frau del Palma Arena

5330
Expresident Jaume Matas.

El titular del Jutjat d'Instrucció número 3 de Palma, José Castro, ha obert judici oral contra l'expresident del Govern Jaume Matas per haver afavorit l'adjudicació presumptament irregular de les obres de la considerada infraestructura 'estrella' de la seva última legislatura (2003-2007), el Palma Arena, inicialment pressupostades en 48 milions d'euros i el sobrecost dels quals va ascendir a més de cent.

El jutge ha dictat la sentència després que el fiscal anticorrupció Pedro Horrach presentàs els seus escrits d'acusació per dues peces de la causa -la 8 i la 9-, en els quals acusa l'exministre d'haver incorregut en delictes de frau a l'administració i prevaricació, els mateixos tipus penals que atribueix per aquests mateixos fets a l'exdirector general d'Esports i medallista olímpic José Luis 'Pepote' Ballester.

Castro ha enviat així a judici els dos ex-alts càrrecs del PP. En concret, el fiscal reclama dos anys de presó per a Matas per cadascuna de les peces, mentre que demana una multa de 540 euros per a Ballester també per cada peça.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.