Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS: «El Govern va obviar l’informe de recursos hídrics, tot i el risc d’inundació»

6180
El portaveu del grup parlamentari MÉS per Mallorca, David Abril.

MÉS per Mallorca considera que el Govern «va obviar» l'informe de recursos hídrics de les obres d'accés a l'aeroport d'Eivissa, tot i que, tant el Director de Recursos Hídrics com el Ministeri espanyol «havien avisat del risc d'inundacions si no es modificava el projecte».

Aquest divendres de matí s'han produït les compareixences de Josep Mayans, vicepresident del Consell d'Eivissa i Formentera a l'època de Jaume Matas, i de Joan Crespí, director general de recursos hídrics del Govern.

D'una banda, des de MÉS per Mallorca, consideren que Mayans «s'ha limitat a assenyalar que les competències mediambientals del Consell eren relatives i no ha volgut opinar sobre el conflicte d'interessos» pel que fa a la consellera d'Obres públiques i companya seva de govern insular, Stella Matutes.

D'altra banda, «el Ministeri de Foment espanyol va emetre posteriorment a finals del 2004 un informe de revisió del projecte» que els havia adreçat el Govern que «també assenyala el risc d'inundacions» i «el que és pitjor: assenyala la inexistència d'informe de recursos hídrics del Govern». En aquest sentit, MÉS assenyala que aquest fet implica «que l'administració de Matas el va amagar en ser negatiu».

En aquesta línia, el portaveu de la formació, David Abril ha assenyalat que «era més interessant per al PP donar la culpa de tot a la gent que protestava en contra de les autopistes d'Eivissa, que assumir la responsabilitat d'uns sobrecostos generats per les ordres polítiques per acabar les obres ràpidament».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.