Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi presenta una esmena a la totalitat als pressupostos del Consell de Mallorca

6214
El Pi presenta una esmena a la totalitat als pressupostos del Consell de Mallorca. | Arxiu

«Concens, participació, transparència, talant... són paraules amb les quals l’equip de govern s’omplia i s’omple la boca, a l’hora de posar-les en pràctica, estan absents» ha explicat Antoni Pastor, portaveu d’El Pi en el Consell de Mallorca. La seva formació ha presentat una esmena a la totalitat als pressupots per considerar-los, «poc realistes»

«Així i tot, estavem disposats a arribar a acords com sempre, ens hauria agradat participar, i així ho varem fer arribar al govern que no ha volgut la nostra col·laboració, l’any varem ésser capaços d’arribar a acords i ho lamentam profundament» ha dit Pastor.

Els pressupostos aprovats per al 2016, eren de 356 milions, i s’han augmentat 159 milions per modificacions i d’aquests 515 milions d’euros, resulta que nomes n’han executat 277. Aproximadament un 51% pressupost. No podem dir que hagin estat uns grans gestors, ha assegurat El Pi. Sabem que l’augment d’aquests 159 miilions és del romanent anterior, però així i tot... un 40% executat és lamentable. 

Pressupots per 2017

«El cas és que els pressupostos per 2017, que a grans traces són molt bons, no són uns pressupostos realistes. La trista realitat és que no saben que han de fer amb els doblers. Durant les compareixences dels diferents consellers, ens vam cansar de sentir ‘aquesta partida la posam per si de cas’ o ‘ja rescarem d’aquí i d’allà perquè podem’. No criticam que el Consell tengui capacitat financera, criticam que la capacitat de gestió que tenen és nul·la» ha acabat Pastor.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.