Setmanari d'informació local - 138 anys

El BUP anima a participar a la Diada per convertir-la «en un crit per la plena sobirania de Mallorca»

6590
El Bloc d’Unitat Popular (BUP) ha fet pública aquest divendres la convocatòria a la manifestació de la Diada de Mallorca que tendrà lloc el proper divendres 30 de desembre.

El Bloc d’Unitat Popular exigeix al govern una dignificació de la Diada i anima al conjunt de mallorquins i mallorquines a participar dels diferents actes i mobilitzacions que tendran lloc en el marc de la Diada per convertir aquest dia «en un crit per la plena sobirania de Mallorca».

El Bloc d’Unitat Popular (BUP) ha fet pública aquest divendres la convocatòria a la manifestació de la Diada de Mallorca que tendrà lloc el proper divendres 30 de desembre i que començarà a les 18:00 hores al Passeig del Born de Palma, baix el lema ‘Per la plena sobirania de Mallorca. Construïm els Països Catalans’.

Els diferents col·lectius que conformen el BUP animen al conjunt de mallorquins i mallorquines a participar de la manifestació, així com dels diversos actes que al llarg d’aquest mes es duran a terme per tota l’illa, fent d’aquest dia un crit per la plena sobirania de Mallorca, per decidir sobre tot allò que afecta a les vides del poble mallorquí, en el marc de la construcció dels Països Catalans.

Finalment, el BUP celebra que finalment el Consell declari el dia 31 de desembre com a Diada de Mallorca, però reivindica, al Govern, Consell i als diferents ajuntaments de l’illa, una dignificació de la Diada, fomentant-ne la seva participació i potenciant els actes, activitats i mobilitzacions que s’hi duguin a terme.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.