Setmanari d'informació local - 138 anys

El Bloc d'Unitat Popular explica els preparatius per a la Diada de Mallorca

Teresa Vives i Lluc Gayà han avançat alguns dels actes més importants al programa El Semàfor, d'Ona Mediterrania

6694
Lluc Gayà (a la dreta) i Teresa Vives (a l'esquerra).

El Bloc d'Unitat Popular (BUP) ha presentat aquest dijous el principals actes que es duran a terme per la Diada de Mallorca. El BUP compta amb més d'una desena d'entitats que en formen part. L'acte més important serà la tradicional manifestació del 30 de desembre que es fa a Palma.

Els membres del BUP, Lluc Gayà i Teresa Vives han explicat al Semàfor d'Ona Mediterrània que el BUP treballa per a un sistema social i econòmic que situï el benestar de les persones en primer lloc. Acabar amb els privilegis d'una minoria així com la lluita contra el masclisme, l'aposta clara per la igualtat entre sexes o aturar els desnonaments, són alguns dels seus principals eixos ideològics. Tot això sempre vinculat amb la qüestió nacional, apostant per la plena sobirania de Mallorca dins la construcció dels Països Catalans.

Els membres del BUP, han dit també que esperen una resposta de l'Ajuntament de Palma en relació al canvi d'ubicació del concert que es fa després de la manifestació. Han demanat que pugui fer-se al Parc de Ses Estacions, ja que es tracta d'un lloc més ample i també poder allargar el seu horari tot aprofitant que la celebració caurà en divendres.

Vives i Gayà finalment, han valorat positivament que la Diada s'hagi canviat del 12 de setembre al 31 de desembre però han demanat a les institucions que «dignifiquin» aquesta data tan senyalada pel que representa quant a la identitat de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.