Setmanari d'informació local - 138 anys

Els veïnats de Bunyola «indignats» pel retard de la gratuïtat del Túnel de Sóller

7744
Els veïnats de Bunyola «indignats» per el retard de la gratuïtat del Túnel de Sóller.

L'Associació de Veïnats de Bunyola ha mostrat la seva «indignació» davant la decisió del Consell de retardar la gratuïtat del túnel de Sóller i ha lamentat que es tracta d'una «promesa incomplida», ja que, l'anul·lació del peatge s'havia anunciat per a principis del 2017.

Segons ha indicat l'associació, aquest canvi es deu a la petició del batle de Sóller per evitar «una suposada saturació de la vall a l'estiu», un argument que l'entitat veïnal considera «absurd».

Per als veïnats de Bunyola, aquesta circumstància «s'hauria d'haver previst quan fa més d'un any es va anunciar per primera vegada el rescat de la concessió del túnel», per la qual cosa qualifiquen «d'inacceptable» que «una vegada més, els veïnats de Bunyola vegin allargats els perjudicis que provoca el peatge, principalment a aquells que es desplacen al poble veí diàriament per motius laborals o acadèmics».

Així mateix, l'Associació, membre de la plataforma Mallorca lliure de peatges juntament amb entitats de la vall de Sóller, han recordat que fa anys que reivindiquen la gratuïtat del túnel.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.