Setmanari d'informació local - 138 anys

Carrió es disculpa amb els artistes i demana que mantenguin les obres en el Solleric

7802
Carrió es disculpa amb els artistes i demana que mantenguin les obres en el Solleric.

El regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Llorenç Carrió, s'ha posat en contacte aquest dilluns amb els 19 finalistes del Premi Ciutat de Palma Antoni Gelabert per disculpar-se i demanar-los que mantenguin les seves obres en l'exposició que es pot veure al Casal Solleric.

El regidor ha enviat un correu als finalistes on reconeix «la manca d'encert en la publicació de l'article de Gaspar Sabater a les xarxes socials».
Per a Carrió, «la del 2016 ha estat una gran edició dels premis Antoni Gelabert gràcies a les obres que formen part de la mostra».

«Cal recordar que les 19 peces exposades són fruit de la selecció del jurat format per experts del sector que van valorar la seva qualitat d'entre les més de 154 que es van presentar», ha afirmat el regidor.

Per aquest motiu, el regidor ha demanat als finalistes que mantenguin la seva «voluntat de formar part de l'exposició» perquè «pugui gaudir-la tota la ciutadania».

«Qualsevol decisió en sentit contrari generaria un perjudici per als artistes que han participat, la guanyadora del Premi i, sobretot, per a la ciutadania de Palma», ha assenyalat Carrió.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.