Setmanari d'informació local - 138 anys

El Parlament demana 30 minuts d'aparcament gratuït als aeroports

7864

La Comissió d’assumptes institucionals i generals del Parlament ha aprovat aquest dimecres per unanimitat una Proposició no de Llei (PNL) presentada per MÉS per Menorca, per tal d’instar Aena a eliminar la tarifa dels primers 30 minuts d’aparcament en els aeroports de les Balears.

La PNL ha estat aprovada en considerar que és el temps necessari per recollir o acomiadar familiars i amics a l’aeroport. A més, el Parlament insta Aena a fer gratuït l’aparcament per a pacients de l’IbSalut i els seus familiars residents a Menorca, Eivissa i Formentera, que hagin de desplaçar-se a Mallorca per anar a l’Hospital Son Espases.

Per altra banda, la PNL també demana habilitar una sala de descans a l’aeroport de Palma, per a pacients i acompanyants que es desplacin entre illes, i a garantir l’assistència mèdica en tots els aeroports durant les hores d’activitat.

Finalment, el Parlament demana al Ministeri de Foment i al Govern que intercedeixin i negociïn amb Aena per fer efectives totes aquestes millores.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.