Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys

Neix Inkjove per fomentar activitats entre els adolescents inquers

7966

El Casal de Joves sa Fàbrica d'Inca ha estat l'escenari per a la presentació de la nova agrupació juvenil Inkjove. A l'acte hi han assistit el batle, Virgilio Moreno, el regidor de Joventut, Sebastià Oriol i el regidor de Participació Ciutadana, Antoni Peña.

L'associació Inkjove neix d'uns joves inquers que veuen la necessitat de fomentar la creació d'activitats per a adolescents del municipi. «Els fundadors ens han traslladat el que segons ells és un buit a l'oferta municipal i que volen ajudar per dur a terme projectes per a persones entre 12 i 18 anys», ha explicat Oriol. L'objectiu per a l'agrupació és dinamitzar una part de la població i no haver de sortir del municipi, sobretot, per temes d'oci.

A partir d'ara, els interessats a participar d'Inkjove podran trobar tota la informació al Casal de Joves sa Fàbrica. Per part de l'àrea de Joventut hi ha el compromís de valorar i col·laborar a les diferents propostes dels joves. A més, podran comptar amb l'assessorament tècnics municipals per tal d'establir-se com a agrupació permanent i funcionar com a qualsevol altra associació d'Inca. «Per nosaltres és molt important que sorgeixen iniciatives com aquesta perquè garanteixen un dinamisme social i una participació ciutadana.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.