Setmanari d'informació local - 138 anys

El Moviment Escolta porta la iniciativa a favor dels refugiats al Consell

8004
Una representació del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca s'han reunit, aquest dimarts, amb el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, i la vicepresidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, Caterina Mas, per convidar la institució a la manifestació 'Casa Nostra és Casa Vostra'.
 
Aquesta iniciativa, A Mallorca volem acollir, vol reivindicar els drets de totes aquelles persones que han de desplaçar-se forçosament de casa seva per conflictes armats, vulneracions dels drets humans, canvi climàtic i pobresa. Per això, ha convocat una manifestació per l'acollida per aquest dissabte que sortirà a les 18.30 hores des de la Plaça Major de Palma.
 
Ensenyat, Mas i els membres del Moviment Escolta han comentat el manifest que es llegirà a la manifestació i entre d’altres demandes, es denuncia que la mar Mediterrània s’ha convertit en un cementeri i es reclamen vies segures i legals pel trànsit de refugiats. A més, proclama d’incompliment del compromís d’acollida per part de l’Estat espanyol i s’anima els ciutadans a organitzar-se i reclamar el dret a la lliure circulació de persones com afirma l’article 13 de la Declaració Universal dels Drets Humans.
 
 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.