Setmanari d'informació local - 138 anys

Palma tendrà un «pulmó verd» a principis del 2018

8010

El bosc urbà, que estarà situat en els terrenys de l'antic canòdrom, serà una realitat abans de finals d'any i estarà finalitzat a principis de l'any 2018, segons ha indicat l'Ajuntament de Palma.

El projecte d'execució estarà acabat el mes d'abril per començar la licitació de les obres, de manera que aquestes es puguin iniciar abans de final d'any. L'objectiu és que la segona fase del projecte, que estarà situat en els terrenys del velòdrom d'Es Tirador, pugui estar acabat per al 2019, han indicat.

El regidor d'Urbanisme, Antoni Noguera, ha afirmat que amb aquesta iniciativa «Palma s'equipara a grans ciutats del món que ja compten amb un bosc urbà dins del centre de la ciutat». El regidor també ha destacat que el projecte presentat aquest dimarts permet «transformar un punt negre de la ciutat, a més de contribuir a la lluita contra el canvi climàtic, amb una gran concentració d'arbres dins de la ciutat que permetran reduir l'emissió de CO2».

Connexió

El director general d'Habitatge, Francisco Cifuentes, ha destacat que el bosc urbà «connectarà la ciutat amb la naturalesa, a més de connectar barris tradicionalment aïllats pel torrent de Sa Riera com Es Fortí i el camí de Jesús i Bons Aires».

Cifuentes ha explicat que el projecte aprofitarà i integrarà elements ja existents, com l'antiga entrada al canòdrom, la pista, que serà un espai per córrer, els arbres i la vegetació existent.

Noguera ha indicat que es compta amb una inversió de 500.000 euros per a aquesta primera fase, provinents dels fons de la Llei de Capitalitat i dels pressupostos participatius.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.