Setmanari d'informació local - 138 anys

El GOB exigeix una reacció del Govern davant les intencions d'AENA

8206

El Grup Balear d'Ornitologia (GOB) ha comunicat aquest dimarts que AENA planifica ampliar un 21 % la capacitat aèria abans de 2021 i, per tant, augmentar l'arribada de més turistes a les Balears a costa del territori i les persones que hi vivim.

Des del GOB opinen que aconseguir les competències o la cogestió «ha de ser una fita irrenunciable però també i ara, de forma immediada, cal un posicionament fort contra aquesta barbaritat». Així, «davant aquest fet indignant, on AENA cerca el màxim rendiment d'unes infrastructures semiprivatitzades amb la connivència de l'Estat, cal que el Govern es planti i rebutgi en veu alta i davant totes les instàncies que faci falta aquestes planificacions del Ministeri de Foment».

Fa una setmana que alguns membres dels col·lectius impulsors del manifest 'Sense Límits No Hi Ha Futur' es reuniren amb Francina Armengol i Biel Barceló. El resultat de la reunió, segons han informat, va ser decebedor per la manca real d'intenció de posar límits al creixement urbanístic i turístic a les Balears. 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.