Setmanari d'informació local - 138 anys

Jorge Campos va dir als jutges: «No puc anar a determinades zones de Mallorca ni fer vida normal»

8258

El militant de l'extrema dreta antimallorquina, Jorge Campos Asensi va dibuixar un panorama apocalíptic davant els magistrats de l'Audiència Nacional espanyola amb l'únic objectiu d'enviar a la presó el jove sineuer Josep Miquel Arenas, de nom artístic Valtonyc.

Durant el judici, Jorge Campos Asensi va asseverar que Arenas va formular amenaces de mort contra la seva persona; que, segons la seva interpretació, té una cançó on hi ha amenaces com la de posar-li «una bomba de destrucció nuclear». Els jutges no tenen en compte que per posar «una bomba de destrucció nuclear», primer s'ha de tenir i segon, «una bomba de destrucció nuclear» no acabaria només amb una vida, sinó amb la de mig planeta, autor de la cançó inclòs.

Segons la declaració textual de Campos Asensi, «l'origen de la cançó va ser un judici previ en el qual ell va denunciar als independentistes de Maulets que el varen amenaçar i que varen ser condemnats» i va afegir que «ha sofert trencaments de vidres del seu despatx, amenaces i intents d'agressió; que no pot anar a determinades zones de Mallorca ni fer vida normal amb la seva família; que la Policia Nacional i la Guàrdia Civil li diuen que corre perill». També va indicar que «ell és el president de la Fundació Círculo Balear, que és una associació cívica cultural, que defensa el règim constitucional i que propugna, entre altres postulats l'ajuda a víctimes del terrorisme i que per això els independentistes no el deixen viure en pau».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.