Setmanari d'informació local - 138 anys

Abril critica el recurs contra l’impost turístic de la Federació Hotelera i el qualifica de postureig

8288

Respecte al recurs presentat per la Federació Hotelera contra l’impost turístic, el coportaveu de MÉS per Mallorca, David Abril, ha afirmat que «als grans hotelers els fa falta una bona assessoria d’imatge, perquè cada vegada que fan una batalla contra propostes polítiques de sentit comú com l’impost turístic, que compta amb el suport de la majoria de la societat, només es fan més petits i minven el seu propi prestigi social».

Per a Abril, «l’argument de què l’impost és discriminatori perquè els europeus que ens visiten no tenen perquè pagar per l’impacte ambiental del turisme és inconsistent, entre altres coses perquè els residents també el pagam. El que queda clar és que el recurs contra l’impost turístic és postureig per fer veure a l’oligarquia hotelera que estan en contra del govern progressista, faci el que faci».

El diputat ecosobiranista ha recordat que «poques lliçons sobre imposts poden donar una gent addicta a l’enginyeria financera per poder extreure el màxim de recursos d’allà on s’explota el turisme i invertir-los a paradisos fiscals». Per posar alguns exemples, Abril s'ha referit al grup hoteler d’Escarrer, que té inversions a 22 paradisos fiscals, i la major part de grans cadenes hoteleres de les Illes tenen societats interposades a Panamà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.