Setmanari d'informació local - 138 anys

El Parlament acull la Lliga de Debat de la UIB

8304

El Parlament ha acollit la final de la Lliga de Debat de la Universitat de les Illes Balears i s'han proclamat els guanyadors. El president del Parlament, Baltasar Picornell, i el rector de la UIB, Llorenç Huguet han lliurat els premis.

S'han inscrit 62 alumnes i s'ha dividit en dues categories: la Lliga de Debat del G9 i la Lliga de Debat de la Xarxa Vives. En la Lliga de Debat del G9 han participat 34 estudiants, dividits en 11 grups (deu de Mallorca i un d'Eivissa), mentre que en la Lliga de Debat de la Xarxa Vives ho han fet 15 alumnes, dividits en quatre grups (tres de Mallorca i un de Menorca).

Les eliminatòries d'aquesta competició d'oratòria s'han desenvolupat entre els dies 21 al 23 de febrer a Sa Riera, i han resultat finalistes, per part de la Lliga de Debat de la Xarxa Vives els equips 'Sentit Comú' i 'Persuasius' i, per part de la Lliga de Debat del G9, els equips 'Medeas' i 'Dret UIB'.

La vicerectora de Projecció Cultural i Universitat Oberta de la UIB, Joana Maria Seguí, ha començat el combat dialèctic de la final que s'ha celebrat a la sala de les Cariàtides del Parlament entre aquests finalistes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.