Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS proposa dur al Parlament el debat sobre l'autogestió

8430
MÉS proposa dur al parlament el debat sobre l’autogestió.

El portaveu de MÉS per Mallorca, David Abril, ha anunciat que el seu partit sol·licitarà que es realitzi un debat monogràfic sobre l'autogestió de les Balears al mateix Parlament abans del mes de juliol.

En aquest sentit, ha explicat que aquest divendres reiteraran que es compleixi amb la resolució aprovada fa uns mesos en la qual es demanava precisament la realització d'un debat d'aquest caire.

Abril ha manifestat la seva satisfacció amb els discursos realitzats per la presidenta del Govern, Francina Armengol, i pel president del Parlament, Baltasar Picornell, pel Dia de les Illes Balears, en els quals es va posar en relleu la necessitat d'incrementar l'autogovern i la capacitat de decisió sobre allò que afecta els ciutadans.

El portaveu ha defensat que és necessari que tractin els temes com el sistema de finançament, la política energètica o la gestió dels aeroports. Precisament, l'ordre del dia del proper ple inclou la compareixença d'Armengol per explicar la Conferència de Presidents celebrada el mes passat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.