Setmanari d'informació local - 138 anys

CineCiutat i l'Associació Ona Mediterrània signen un acord de col·laboració

8754
El president de CineCiutat, Javier Pachón, i el president de l'Associació Ona Mediterrània, Tomeu Martí, | Iratxe Pérez

Aquest dimarts, 14 de març, el president de CineCiutat, Javier Pachón, i el president de l'Associació Ona Mediterrània (editora del dBalears), Tomeu Martí, han formalitzat un acord de col·laboració amb l'objectiu d'oferir avantatges als socis d'ambdós organismes.

Gràcies a aquest conveni, els socis de l'Associació Ona Mediterrània podran gaudir d'un 30 % de descompte a la quota anual del CineCiutat, és a dir, en lloc de pagar 100 euros, el preu se'ls rebaixarà a 70. Per poder consumir aquest descompte, els socis només hauran de mostrar a la taquilla del Cine Ciutat (carrer de l'Emperadriu Eugènia, 6, Palma) el seu carnet de soci. En cas de ser soci i no tenir el carnet físic, pot contactar amb l'Associació (socis@onameditrerania.cat o 678 774 238) perquè el facilitin el seu document identificatiu.

Per altre costat, a partir de la pròxima setmana (20 de març) cada divendres es sortejarà entre els oients del programa La Vila de Pingüí, matinal de la Ràdio Ona Mediterrània (98.0 FM), una entrada amb acompanyant per qualsevol pel·lícula de la cartellera del CineCiutat. A més, dos d'aquests divendres de cada mes, el sorteig tindrà un major recolzament, ja que entrarà dins la secció de l'expert en cinema Ricard Martí.

CineCiutat

CineCiutat va néixer com a conseqüència del tancament del cinema Renoir, l'única sala de Mallorca on es podia gaudir d’una ‘altra classe de cinema’ en versió original. Un grup de ciutadans, 800 socis inicials, es va mobilitzar i en menys de tres mesos s’encenien un altre cop els llums amb un nom nou: CineCiutat.

En aquests anys l'organisme, que funciona gràcies als seus socis, ha aconseguit, com detalla el seu web: «sobreviure, viure, projectar, veure cinema de qualitat, que tu vegis cinema de qualitat, socis, voluntaris, medalles, orgull, caps ben alts i ganes de fer (moltes més) coses».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.