Setmanari d'informació local - 138 anys

Cursos i novetats sobre Màrqueting Digital

Els experts en màrqueting digital recomanen aprendre el llenguatge online per incentivar pàgines i negocis en Internet

8782
Cursos de màrqueting digital. | Olimpo Marketing.

En parlar amb alguns dels usuaris dels seminaris gratuïts que imparteix Rebeldes online a través de la seva pàgina web, l'empresa màrqueting digital Barcelona, tots estan d'acord en el fet que, amb l'oferta dels seus seminaris gratuïts per a professionals han aconseguit entendre l'abecé del llenguatge en xarxa, conduïts per una entusiasta professora amb un mètode pedagògic on brilla l'estructura de l'exposició i la passió per la matèria impartida, i en el qual també han pogut posar en pràctica els coneixements rebuts, dels quals els seus negocis online s'han vist beneficiats.

A partir d'aquí, gairebé tots han decidit seguir altres cursos de Rebeldes per potenciar allò que han après, que ha estat canviar la forma de relacionar-se amb els seus possibles clients a través de les xarxes socials, oferint-los raons a més d'instar-los a fer un mer clic en elles, i així aconseguir una manera d'interacció amb els seus usuaris en benefici de les vendes del producte.
D'entre totes les Rebeldes online opinions, destaca la d'un jove que la va redactar a la seva pròpia pàgina web, un lloc dedicat a la crítica de còmics i la seva difusió. El jove llicenciat en Filosofia és a més amant de l'estètica del pop art i aprofundeix en ella com a mètode d'enteniment social. El cap de Microkosmos Friki, aquesta pàgina web que informa els seus lectors del món del còmic, un art que va revolucionar EUA a partir dels anys trenta i també l'estructura narrativa de la novel·la i fins del cinema, explica com després de rebre el setmanari gratuït de Rebeldes Online, es va proposar oferir classes online de Filosofia, actualitzar el seu web de còmics i fer d'ella una publicació digital de referència i fins i tot incentivar a un familiar a vendre a Internet els seus treballs de macramé. Havia comprès la manera d'interactuar en xarxa, la resta ja es devia al seu treball i constància, que és un dels elements que exigeix la comunicació i venda en línia.


Blog Social Media i xarxes socials
Seguint els consells de Rebeldes online, ens podem convertir en experts You Tubers, una funció que per a molts va començar com un hobby, transformant el seu canal en un lloc on parlar de moda, de cultura o de qualsevol que fos la seva afició i que avui dia s'han convertit en veritables influencers en el seu nínxol de mercat. Però per no perdre'ns en xarxa, els seminaris de Rebeldes ofereixen els coneixements necessaris per escurçar el camí i fer de la xarxa un lloc d'exhibició i de negoci.
Contraposant-se a bona part dels cursos i seminaris que s'ofereixen en xarxa, que ofereixen un marc teòric exhaustiu del qual són les xarxes socials, l'optimització de les pàgines i les maneres de negoci, Rebeldes fa una altra aposta, deixar la teoria a un costat i donar, des del primer moment, eines pràctiques per engegar els negocis particulars dels inscrits als seus seminaris.
Els cursos que s'ofereixen són extensos i poden consultar-se a través del blog Social Media de la seva pàgina, ja que als quals s'implanten als profans se li sumen uns altres per a pimes i professionals que vulguin donar un segon pas. Pel que es refereix a xarxes socials també compten amb tutors especialistes a cada xarxa social i els mètodes pràctics adequats per ensenyar als seus alumnes a treure el millor partit d'elles, que és alguna cosa que tots els usuaris dels seminaris de Rebeldes afirmen conèixer amb només haver participat en el seminari gratuït de l'empresa de màrqueting online, una cosa que en el futur més proper ha de ser el pa de cada dia per a tots, perquè el futur està a la xarxa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.