Setmanari d'informació local - 138 anys

Castro obre un judici oral contra Matas pel suposat finançament il·legal del PP

8814

El titular del Jutjat d'Instrucció número 3 de Palma, José Castro, ha dictat aquest dijous una interlocutòria d'obertura de judici oral contra Jaume Matas, Encarnación Padilla i Daniel Horacio en la subpeça número dos del cas Over, derivada de la peça separada número 27 del Palma Arena.

En la interlocutòria d'obertura, el jutge decreta l'obertura d'aquest judici per un delicte de prevaricació i un altre de frau a l'Administració i requereix als acusats que prestin una fiança de 14.551 euros perquè no es procedeixi a l'embargament dels seus béns.

A partir d'aquí, els acusats tenen 20 dies per presentar els seus escrits de defensa davant l'Administració de Justícia davant de les acusacions del jutge. Contra aquesta resolució hi ha possibilitat de recurs.

La peça 27 del cas Palma Arena és el cas Over Marketing i està dividida en tres subpeces. Investiga el suposat finançament il·legal del PP. Ara, la primera peça segueix en instrucció pendent de diligències complementàries. La tercera, en la qual estan investigats Matas, Rodríguez i María Luisa de Miguel, està pendent dels escrits de la defensa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.