Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi deixarà d’assistir a les juntes que tracten dels premis d’Honors i Distincions i a la Comissió de la Diada

8848

El grup d’El Pi al Consell de Mallorca deixarà des d’aquest divendres d’assistir a les juntes de portaveus que tracten dels premis d’Honors i Distincions, així com també a la Comissió Especial de la Diada «després d’intentar en vàries ocasions posar seny a les actuacions que vol dur a terme la institució respecte a la Diada». 

«Ja hem manifestat en diverses ocasions que si el Ple del Consell de Mallorca acordà que la Diada seria dia 31 de desembre no és lògic fer l’entrega de premis i un discurs institucional 8 mesos abans de la Diada oficial. L’equip de govern està desvirtuant la festa de tots els mallorquins i mallorquines i el grup d’El Pi no volem participar en aquest despropòsit» ha expressat el portaveu, Antoni Pastor.

Així, El Pi renuncia a participar i a fer propostes per als Premis d’Honors i Distincions ja que, a més a més, «ni tan sols es va preveure que no es podrien entregar els Premis Jaume II perquè el reglament no ho permet» ha dit Pastor. 

Cal recordar que la Comissió Especial de la Diada es va crear després d’una iniciativa d’El Pi per canviar la Diada de Mallorca a dia 31 de desembre i per tal de cercar el màxim consens es constituí aquesta comissió que finalment no ha servit per res.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.