Setmanari d'informació local - 138 anys

La Universitat de Saragossa guanya a la lliga de Debat universitari organitzada per la UIB

9006
La Universitat de Saragossa guanya a la lliga de Debat universitari organitzada per la UIB.

La Universitat de Saragossa ha guanyat la final de la Lliga de Debat Interuniversitari del G9, organitzada per la UIB, que s'ha celebrat al Parlament.

La final ha enfrontat als estudiants de la Universitat de Cantàbria i de la Universitat de Saragossa. L'equip guanyador, que ha rebut un premi de 3.000 euros, ha defensat la postura en contra en relació al tema de debat sobre si les xarxes socials han modificat la llibertat d'expressió.

Per triar els dos finalistes, a l'edifici de Sa Riera s'ha desenvolupat la
lliga on han participat 42 estudiants de les universitats de Cantàbria, Castella-la Manxa, Extremadura, la Rioja, Oviedo, País Basc, Pública de Navarra, Saragossa i les Balears, que integren el Grup 9.

A l'acte de lliurament de premis han assistit el president del Parlament, Baltasar Picornell, i el rector de la UIB, Llorenç Huguet. La Lliga de Debat Interuniversitari té com a objectiu fomentar entre els estudiants el diàleg i la confrontació d'idees en públic, com a exercici de convivència i desenvolupament de les habilitats personals de recerca d'informació, anàlisi, expressió oral, treball en equip i rapidesa de rèplica.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.