Setmanari d'informació local - 138 anys

L'IES Santa Margalida, amb el suport de UOB, explica els fets sobre la visita de Valtonyc

9136
El raper mallorquí amb alumnes de l'IES Santa Margalida.

L'assemblea de docents de l'IES Santa Margalida ha volgut informar aquest dimecres sobre els fets ocorreguts aquest passat dilluns durant la visita de Valtonyc al centre. En aquest sentit, han aclarit que l'activitat es dugué a terme en el marc de l'assignatura Comunicació i Llenguatge, mitjançant la qual, els alumnes treballen temes d'actualitat per, posteriorment, editar la revista 'El Mirall', «que fa anys que duu a terme el centre».

És per això, que els alumnes, decidiren convidar al raper mallorquí, ja que és una de les notícies més destacades de l'actualitat a Mallorca i que, un dels alumnes té proximitat al seu entorn familiar. Per la seva banda, el professorat acceptà la proposta, ja que, segons consideraren, l'elecció responia a criteris noticiables i que estava justificat des d'un punt de vista periodístic la publicació de l'entrevista.

L'activitat, segons ha explicat el professorat del centre, consistí en l'elaboració dels alumnes d'una entrevista que feren al raper mallorquí durant la seva visita, amb preguntes preparades per ells mateixos i supervisades per l'equip docent. Igualment, han recalcat que «en cap cas», l'activitat es dugué a terme en forma de xerrada o conferència.

Finalment, han volgut transmetre la seva «estupefacció i sorpresa» per la polèmica generada arran d'aquesta activitat. I demanen que es mostri la mateixa atenció quan es denunciïn als centres les mancances «de tot tipus que patim i pateixen els alumnes».

UOB Ensenyament fa costat al professorat de l'IES Santa Margalida

Des de UOB Ensenyament han
transmès el seu suport a l'equip docent de l'IES Santa Margalida i han coincidit en els fets explicats pels mateixos professors del centre. Des de UOB han reiterat que la visita de Valtonyc al centre no fou quelcom semblant a una conferència, sinó una entrevista dels alumnes de l'optativa Comunicació i Llenguatge que fou gravada i serà corregida i publicada a la revista.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.