Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Ajuntament de Calvià ordena el tancament de BCM per irregularitats detectades

9272
BCM a Magaluf.

L'Ajuntament de Calvià ha decretat aquest dilluns la clausura total de l'activitat de l'establiment BCM de Magaluf, per la qual cosa no podrà obrir les seves portes fins que no s'esmenin les irregularitats detectades.

Segons ha informat l’Ajuntament de Calvià, s’ha adoptat aquesta decisió en el marc de la revisió de les llicències urbanístiques de l'establiment. Això ha suposat la revocació de la llicència de primera ocupació (les que s'atorguen de forma preceptiva posteriorment a qualsevol obra major) corresponent a un expedient d'obra major iniciat el 2015. L'ordre de tancament s’ha duit a terme després que els tècnics municipals hagin detectat l'existència d'una concurrència d'irregularitats en el projecte d'obres citat, consistents en una rellevant omissió de dades, concretament en referència a les torres de refrigeració i altres instal·lacions que en mancar de llicència són il·legals.

Per això, la constatació d'aquestes irregularitats ha determinat la necessitat de decretar la clausura. Així mateix, aquesta revocació guarda relació amb el procediment que actualment es troba en tràmit de revisió de la llicència d'obertura i funcionament de BCM, que es vincula directament amb les torres de refrigeració que «reiteradament s'han omès en els diferents expedients». Cal destacar que tots dos procediments estan sent instruïts per l'Ajuntament en l'àmbit de les diligències penals que se segueixen en el Jutjat d'Instrucció número 12 de Palma. Com ja es va informar el seu moment, l’Ajuntament del municipi de Calvià assegura que actua i actuarà amb contundència davant qualsevol indici de possibles irregularitats, aplicant amb absolut rigor les normes de procediment.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.