Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Garrido es reuneix amb els municipis afectats per la carrera Mallorca 312

9714
La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido.

La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, s’ha reunit aquest divendres amb membres dels ajuntaments i de la Policia Local dels municipis afectats per la carrera Mallorca 312. L'objectiu de la reunió ha estat coordinar l'actuació dels ajuntaments, la Direcció general de trànsit i la institució insular.

També
han assistit a la trobada el secretari tècnic de Territori i Infraestructures, Marc López, el director insular d'Infraestructures i Mobilitat, Joan Cifre; la cap provincial de la DGT a Balears, Cristina Gago, i els promotors de la prova ciclista. Garrido ha agraït «l'esforç de tots els ajuntaments implicats perquè la Mallorca 312 sigui un èxit i provoqui el mínim de perjudicis als mallorquins i les mallorquines».

«La coordinació entre institucions és imprescindible en esdeveniments d'aquest tipus», ha assenyalat la consellera, qui ha destacat, a més, que el recorregut s'ha modificat per disminuir el temps de tancament de les carreteres. La consellera ha afirmat que «s'han posat tots els esforços per evitar d'evitar corts de carreteres molt llargues» i ha demanat «comprensió», ja que, segons ha dit, es tracta d'una prova esportiva «que situa Mallorca al centre del ciclisme internacional durant un cap de setmana i donam una imatge de turisme més sostenible i respectuós».

Les carreteres que es tallaran es poden consultar al web de la Mallorca 312 (mallorca312.com), a l'apartat d'Informació Carreteres. A més, l'organització ha posat a l'abast dels ciutadans un telèfon (607855850) i una adreça electrònica (carreteres@mallorca312.com) per fer consultes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.