Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS es forma en feminisme «per aplicar» polítiques d'igualtat

10110
Trobada de feminisme de MÉS per Mallorca celebrada a Can Alcover. | MÉS per Mallorca

En compliment de l’acord de MÉS per Mallorca a RE-accionem contra les violències masclistes, campanya del Govern de les Illes Balears, la formació ha iniciat l’etapa formativa a la qual es va comprometre en el pacte. Així ho ha explicat la presidenta de l’Institut Balear de la Dona, Rosa Cursach: «El compromís de MÉS per Mallorca és el d’anar formant a la militància i als càrrecs en feminisme».

Així, l’Espai d'Igualtat de MÉS per Mallorca ha organitzat durant aquest dissabte dematí la jornada de formació ‘Com aplicar polítiques de igualtat’. La trobada ha tengut lloc a Can Alcover-Espai de Cultura de Palma i hi han participat la portaveu de MÉS per Mallorca i diputada Bel Busquets, la diputada Fina Santiago, la consellera Margalida Puigserver i les regidores de MÉS per Palma, Neus Truyol i Helena Paquier, entre d’altres membres militants de l’organització.

Polítiques públiques

La jornada ha començat amb una introducció als «conceptes generals», a càrrec de Xisca Mir; ha continuat amb la intervenció de Rosa Cursach i Apol·lònia Miralles sobre «la normativa autonòmica, polítiques autonòmiques i polítiques insulars», i Jerònia Arbona i Rosa Mascaró han conclòs la trobada amb la ponència «identificació d’oportunitats».

Aquesta només és la primera convocatòria en formació de feminisme organitzada pels econacionalistes. Des de la sectorial d'Igualtat, la portaveu Lila Thomàs ha explicat que més endavant «convocarem altres activitats formatives amb altres modalitats com a tallers», per exemple, i ha conclòs que «les farem a altres indrets de l’illa».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.