Setmanari d'informació local - 138 anys

Un nou ferri reforçarà les connexions entre els ports de Barcelona i Ciutadella durant la temporada d'estiu

10172

La naviliera Baleària ha incorporat aquest dimarts el ferri 'Dénia Ciutat Creativa' per reforçar les connexions entre els ports de Barcelona i Ciutadella durant la temporada d'estiu.

D'aquesta manera, als serveis diaris del vaixell 'Martín i Soler' se sumen als d'aquest ferri, que operarà la ruta directa des de Barcelona al port menorquí.

La companyia ha indicat que inicialment 'Dénia Ciutat Creativa' realitzarà cinc serveis a la setmana -de dilluns a divendres- i a partir de finals de juliol ho farà a diari.

El nou vaixell, que té programada la sortida a les 23.00 hores de Barcelona i tornada a les 14.00 hores, té capacitat per a 399 persones i 1.850 metres lineals de càrrega rodada.

La naviliera ha recordat que el 'Martín i Soler' realitza diàriament la ruta Barcelona-Alcúdia-Ciutadella oferint el servei des de la Península i també cobrint la ruta interinsular.

Així mateix, Baleària també té programat dues rotacions diàries del fast ferri 'Nixe' per a les connexions entre Mallorca i Menorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.