Setmanari d'informació local - 138 anys

Esquerra Unida titlla de «covard i cínic» el PSIB pel correbou de Fornalutx

10310

Esquerra Unida de les Illes Balears ha carregat durament aquest dilluns contra «un PSIB que després de prometre i defensar l'abolició de forma contundent del correbou de Fornalutx en el Parlament, ara retrocedeixi i decideixi salvar-ho del nou text presentat pel Pacte en el qual anomenen 'toros a la Balear'».

EUIB denuncia que, després de defensar «l'abolició de qualsevol tipus de maltractament cap als animals», ara els interessos personals d'un únic municipi amb dos regidors socialistes i amb prou feines 200 vots, serveixen d'argument per canviar d'opinió i descartar el sofriment cruel del correbou de Fornalutx.

«El PSIB és el partit del no és no, al no és sí i de l'ara és maltractament i ara no», lamenta Guillem Amengual coordinador de l'àrea animalista d'EUIB.

Des de l'àrea animalista d'EUIB anuncien que seguiran lluitant perquè l'abolició del correbou de Fornalutx sigui una realitat. «Com és possible que diguin que defensen el benestar animal i salvin al correbou de Fornalutx en el text presentat en el Parlament? On està la paraula donada a milers de ciutadans? Sincerament si el Sr. Damià Borràs no veu maltractament en el correbou, el convidem a canviar-se pel toro i que després expliqui l'experiència», declara Amengual.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.