Setmanari d'informació local - 138 anys

Jorge Campos explota contra Biel Company: «nacionalista» i disposat a pactar amb «pro etarres»

10366
Biel Company.

La Fundación Círculo Balear ha mostrat aquest dimarts la seva preocupació pel caire «nacionalista» de la nova direcció del PP encapçalada per Biel Company. Així ho ha expressat el grupuscle després d'haver mantengut una trobada amb el mateix Company, del qual han lamentat estar «decebuts» per la «falta de propostes clares en favor d'una economia liberal» i «l'ambigüitat enfront del nacionalisme català». Des de la Fundación han assegurat que en política econòmica, Company ha afirmat que seguirà la mateixa línia dels darrers anys i els representants del grupuscle han retret que «el PP hagi abandonat la política d'impostos baixos».

Segons expliquen, Company els ha explicat que només eliminaran l'impost turístic sostenible «després d'analitzar el seu impacte en el turisme i si l'afecta negativament». A més, expliquen que Company creu que «el PP ha de ser capaç de pactar amb tothom», i en ser preguntat per si els pactes inclouen partits com El PI o MÉS ha respost que «si una determinada política en una matèria concreta és beneficiosa, no tendrà problemes en pactar amb ells».

Per això, el president del grupuscle feixista, Jorge Campos, s'ha mostrat «molt crític», ja que «MÉS es defineix com la marca de Bildu a les Balears». «Em sembla increïble que es pugui arribar a pactar amb pro etarres simplement perquè ha una determinada política amb la qual es pogués estar d'acord. Hi ha principis irrenunciables enfront dels quals pretenen acabar amb la nostra democràcia i unitat», ha afirmat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.