Setmanari d'informació local - 138 anys

Tur treballarà conjuntament amb l'Ajuntament d'Eivissa per «fomentar» l'ús del català

10382
La consellera de Cultura, Fanny Tur.

La consellera de Cultura, Participació i Esports del Govern, Fanny Tur, ha anunciat a Eivissa que la futura Casa de la Música de la ciutat comptarà l’any que ve amb una partida del Govern per a la seva construcció. Així mateix, ha dit que la Conselleria de Cultura preveu augmentar la dotació pressupostària del Museu d'Art Contemporani i participarà, a més, en les pròximes edicions del festival Eivissa Jazz.

Tur s'ha reunit amb
el batle d'Eivissa, Rafel Ruiz, per aconseguir acords de col·laboració i preparar futurs projectes en matèria de cultura, esports i política lingüística. Ruiz ha agraït «la voluntat de col·laboració amb l'Ajuntament per part de la consellera», i ha destacat «l’important repte» que suposarà la Casa de la Música. Així mateix, ha destacat la necessitat de millorar i ampliar les instal·lacions esportives a Eivissa perquè «segueixi sent el motor en l'àmbit illenc i ho volem seguir sent amb l'ajuda del Govern».

La consellera ha reiterat que l'Ajuntament comptarà amb la col·laboració pressupostària del Govern a la Casa de la Música, futura seu del Patronat Municipal de Música. En l'actualitat, han recordat, s'està desenvolupant el concurs d'idees. Tur ha anunciat a més que en relació a Eivissa Jazz es fomentarà així, des de l'edició d'
enguany, la projecció exterior d'aquest esdeveniment. Així mateix ha avançat la incorporació d'una partida de 10.000 euros aquest any pel MACE i de 25.000 per 2018.

En relació a política lingüística, es treballarà conjuntament per dur a terme mesures que fomentin l'ús del català a Eivissa, impulsant també publicacions en llengua catalana.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.