Setmanari d'informació local - 138 anys

Reforcen les connexions entre Mallorca i Menorca per a les festes de Sant Joan

10406
visitmenorca.es

Baleària ha anunciat aquest dijous que reforçarà les connexions entre Mallorca i Menorca i modificarà alguns dels seus horaris amb l'objectiu de facilitar la connectivitat durant les festes de Sant Joan.

D'aquesta manera, entre el 21 i el 26 de juny, la companyia ha programat quatre serveis més des de cada port, unes 4.300 places amb el vaixell d'alta velocitat Nixe.

La naviliera, que en total oferirà 20 connexions durant aquests dies, disposarà de diferents horaris de sortides per adaptar-se a les necessitats dels passatgers que van o tornen de Ciutadella. En concret, des d'Alcúdia hi haurà sortides entre les 06.00 hores i les 19.30 hores i des del port menorquí des de les 11.00 hores a les 22.00 hores, en funció dels dies.

Aquestes connexions seran operades amb el vaixell d'alta velocitat Nixe, que realitza la travessia en una hora i mitja, a més de les rotacions diàries habituals del ferri Martín i Soler. 

A més d'aquestes connexions interinsulars, la companyia manté la seva programació habitual des de Barcelona amb nou serveis durant aquest període amb el ferri Dénia Ciutat Creativa, que opera la ruta directa de la ciutat comtal a Ciutadella, i amb el ferri Martín i Soler, que realitza escala a Alcúdia. En total, l'oferta des de Barcelona superarà les 15.000 places.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.