Setmanari d'informació local - 138 anys

Menorca reforça el servei per controlar l'accés a les platges verges durant l'estiu

10436
El Consell de Menorca ha anunciat aquest divendres una sèrie de mesures per reforçar el servei d'informació.

El Consell de Menorca ha anunciat aquest divendres una sèrie de mesures per reforçar el servei d'informació i control dels accessos a algunes de les platges verges de Menorca, que va arrencar dilluns passat 15 de maig a Cala en Turqueta, Son Saura, Macarella, La Vall i Binimel·là. A Macarella, Cala en Turqueta i Son Saura els informadors, que passen de ser nou a ser 11, comptaran amb el suport d'un vigilant de seguretat com a gran novetat.

El conseller de Mobilitat del Consell de Menorca, Miquel Preto, i la regidora de Projecte de Ciutat de l'Ajuntament de Ciutadella, Laura Anglada, han presentat aquest divendres des de la platja de Macarella les accions de millora del servei que presta la Fundació per a Personis amb Discapacitat Illa de Menorca, per un import d'adjudicació 127.582,02 euros sense impostos. La contractació del servei es va realitzar en la modalitat de contracte reservat per afavorir la inserció sociolaboral de col·lectius vulnerables. Amb aquest nou contracte, la institució insular preveu reforçar i millorar la gestió dels accessos a les platges verges.

Les millores se centren en l'habilitació de punts de control d'accés a les platges de Calen en Turqueta, Macarella i Son Saura, on es podrà realitzar un gir complet en cas que la zona d'estacionament estigui plena. En aquests punts es podrà tancar el pas amb una barrera. El servei de seguretat, format per tres vigilants, estarà actiu del 15 de juny al 15 de setembre.

D'altra banda, s'amplia el període i horaris del servei d'informació i control dels accessos, que es prestarà del 15 de maig al 30 de setembre a partir de les vuit o dos quarts de nou del matí, depenent d'aparcament. El Consell menorquí ha ampliat l'horari del servei d'informació i control -començarà una hora abans al matí i es prestarà tres dies més que l'any passat, fins al 30 de setembre-.

El Consell de Menorca també ha executat una sèrie de millores en els accessos com les del camí de l'aparcament de la platja de Macarella, amb la reposició del paviment i la delimitació del camí; ha signat un conveni amb l'Ajuntament de Ciutadella per finançar al 50 per cent la millora d'un tram municipal del camí de Cala en Turqueta i ha realitzat una delimitació puntual dels camins per evitar que els cotxes aparquin en els vorals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.