Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern dóna llum verda als bars desmuntables en substitució als d'obra a es Trenc

10548
Es Trenc.

La Direcció general d'Espais Naturals i Biodiversitat ha donat aquest dimarts el vistiplau a les instal·lacions de temporada proposades per l'Ajuntament de Campos de manera que el municipi podrà instal·lar sis bars desmuntables, en substitució als d'obra, que es tomen per ordre de la Demarcació de Costes.

Des d'aquest departament de la Conselleria de Medi Ambient, s'ha explicat que aquest vistiplau ve amb una sèrie de condicions, entre les quals es troben que els sis
bars desmuntables no poden estar en la mateixa ubicació que els d'obra que reemplacen, sinó que s'han de situar en una zona de platja sense vegetació i a una distància mínima de sis metres de la primera vegetació dunar. D'aquesta manera, en el lloc dels bars derrocats només es permet la restauració dels valors naturals.

Segons expliquen, atès que el Ministeri
espanyol pertinent no ha iniciat l'avaluació d'impacte ambiental, la Conselleria ha donat el vistiplau al projecte d'instal·lacions de temporada que ha presentat l'Ajuntament de Campos. Per això, per a l'any que ve la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca tornarà a instar al fet que aquests projectes se sotmetin a avaluació d'impacte ambiental amb temps suficient per no perjudicar la temporada.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.