Setmanari d'informació local - 138 anys

Tomeu Martí presenta 'Visca Mallorca lliure!' al Born amb motiu de la Fira del Llibre

10606
Presentació a La Tertúlia de Palma.

Més d'un centenar de persones participaren en la presentació del llibre 'Visca Mallorca lliure!' que es dugué a terme el passat 17 de maig a La Tertúlia de Palma.

El professor i escriptor Damià Pons fou l'encarregat de dur a terme l'explicació sobre l'estructura i contingut del llibre i lloà l'aportació al pensament polític mallorquinista que representa el treball de Tomeu Martí. Per la seva banda, Tomeu Martí dugué a terme una sèrie d'apunts sobre l'origen de l'obra i sobre l'aportació que vol que pretengui. «Mallorca serà allò que els seus ciutadans i ciutadanes decidesquin» afirmà l'autor.

Emperò, tots aquells que no pogueren assistir a l'acte, tenen una altra oportunitat aquest pròxim diumenge 28 de maig amb motiu de la XXXV Fira del Llibre a Palma. L'acte tendrà lloc al mateix passeig del Born a partir de les 18.00 hores.

«Visca Mallorca lliure! és el crit històric, la divisa que uneix les persones i col·lectius que treballen amb l'objectiu de fer de Mallorca un país de gent lliure i feliç». Tomeu Martí i Florit ha convertit aquest crit en una crida a pensar i preparar el futur de Mallorca amb els màxims nivells de sobirania i benestar col·lectiu. El mallorquinisme polític, des dels seus inicis, ha cercat sempre un encaix entre els territoris històrics dels Països Catalans i ha proposat el màxim d'autogovern.

«No pretenc encetar cap debat, sinó ajudar a encertar el debat que ha de fer el mallorquinisme», assenyala Martí. Un debat sobre Mallorca, mallorquinisme, autonomia, estat, confederació, nació catalana, república, independència, Països Catalans, llibertat... que són alguns dels referents que planteja aquest treball.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.