Setmanari d'informació local - 139 anys

Fracassa la 'concentració' contra el català a Palma

10664

L'anticatalanisme ha sumat un nou fracàs estrepitós a la llarga llista de suposades mobilitzacions que moltes vegades no aconsegueixen arreplegar ni el número mínim necessari de participants com per ser considerades com a concentració.

VOX de Balears ha organitzat aquest dissabte matí una quedada davant el Consolat de la Mar que s'ha desenvolupat sota el lema 'Contra la imposició del català, balear sí, espanyol també'.

A la trobada hi han participat els membres del Círculo Balear, Fundación Jaume III, Associació Valoris a Balears, i «Acadèmi de sa llengo Baléà», juntament amb els membres de la junta directiva de VOX a Balears.
En total, 28 persones, entre les quals alguns menors d'edat. Durant l'acte, els assistents han cridat lemes com 'Somos i seremos mallorquines i españoles'.
L'acció tenia l'objectiu de «denunciar els dèficits democràtics i els riscos per a les llibertats i la convivència que comporta el Govern al costat de la nul·la oposició del PP de Balears», ha indicat VOX.

Finalment, un membre de VOX ha clausurat l'acte llegint la Declaració de Bellver, que apunta als «abusos del pancatalanisme» i demana «alçar la veu en defensa del bilingüisme espanyol-balear i de la convivència».

 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.