Setmanari d'informació local - 138 anys

Reaccions dels partits sobre el fiscal anticorrupció amb el 25% d'una societat a Panamà, Manuel Moix

10770
Manuel Moix a Palma.

El portaveu de MÉS per Mallorca David Abril creu que els fiscals Anticorrupció de les Balears haurien d'investigar al fiscal cap, Manuel Moix, després que s’hagi sabut la notícia que és l’amo, juntament als seus germans, del 25% d’una societat a Panamà.  Així ho ha expressat Abril en declaracions als mitjans en relació a la visita de Moix aquest dimecres a Palma, on s'ha reunit amb els seus subordinats.

«
Estaria bé que els fiscals Anticorrupció de les Balears, a més de rebel·lar-se contra ell, investiguessin al propi fiscal cap», ha declarat el diputat. «Amb tot el que ja sabem d'aquest senyor, és incompatible amb el càrrec de fiscal cap Anticorrupció, ja que cada minut de continuïtat en el càrrec mina la credibilitat de la lluita contra la corrupció que tan bons resultats ha donat a les Balears», ha conclòs Abril.

Sobre aquestes declaracions, la portaveu adjunta del PSIB, Bel Oliver, ha assenyalat que la Fiscalia «té els seus mecanismes per investigar el que crea que és oportú investigar». «Entenc que no fa falta que li diguem nosaltres», ha opinat la diputada.

Per la seva banda, la portaveu de Podem en el Parlament, Laura Camargo, s'ha preguntat «com és possible» que Moix «pugui continuar exercint com a fiscal Anticorrupció», ja que sobre ell «planeja aquesta sospita"» amb «bastant fonament». «El fiscal Moix hauria de presentar la seva dimissió», ha conclòs Camargo.

Finalment, el portaveu del partit polític Ciudadanos, Xavier Pericay s’ha mostrat «absolutament indignat» amb aquesta notícia. El PP no s’ha pronunciat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.