Setmanari d'informació local - 138 anys

Grandvalira continuarà unificada fins al 2019

10966

La notícia de la fi de Grandvalira no va ser ben rebuda per les persones que són assídues a l'esquí alpí a Andorra. No obstant això, la situació no és tan immediata com podria pensar-se, ja que la dissolució d'aquesta empresa encara trigarà com a mínim dos anys a efectuar-se.

El conflicte va sorgir com a conseqüència que una de les parts que integren la societat Nevasa, a càrrec de Grandvalira, va manifestar la seva intenció de separar-se. Si Saetde ratifica la seva separació en els propers 30 dies s'iniciarà un procés que culminaria a mitjans de l'any 2019. La decisió queda en mans del president actual de Nevasa, Joan Viladomat, qui haurà de convocar la Junta General Extraordinària de l'empresa en el lapse estipulat.

Aquesta societat que es podria dissoldre és la que s'encarrega de gestionar tota la comercialització de les activitats que es realitzen en Grandvalira. L'empresa posseeix estatuts socials que especifiquen que l'extinció tindria efecte només a partir del 31 de maig de 2019, en cas que arribi a concretar-se.

És per això que es pot afirmar que Grandvalira continuarà fent feina com ho ha fet fins ara amb clients i esquiadors almanco uns 24 mesos més. Així ho van afirmar els directius mitjançant un comunicat de premsa.

En els propers dies es podrà saber si la decisió és definitiva o si aconseguiran arribar a un acord satisfactori.

La bellesa de Grandvalira

Grandvalira està situada als Pirineus. És considerada una de les millors opcions per a la pràctica d'esquí alpí per la qualitat dels serveis que s'ofereixen i l'àmplia extensió de territori amb neu disponible per als seus visitants.
Part del seu atractiu és que s'adapta a tots els nivells de l'esquí en les seves més de 118 pistes que sumen una extensió total de 210 quilòmetres.

Els esquiadors troben diverses activitats en tots els racons d'aquesta estació, i no solament enfocades en l'esquí.
Creuant els seus diferents sectors es pot accedir a variades discoteques i pubs, a més de supermercats i tendes amb totes les comoditats que es pugui necessitar en unes vacances.

Les ofertes en Grandvalira

A la web Nieveplus hi ha grans ofertes per practicar esquí Grandvalira. Gran part dels aficionats a aquesta pràctica decideixen esquiar en Grandvalira per aprofitar l'època de neu al costat de la família o amics.

Les ofertes són molt variades i hi ha una per a cada necessitat. Per exemple, hi ha alternatives per a allotjament + forfait en les quals els petits entren en el paquet proposat sense pagar cap xifra addicional. També amb apartaments i sempre amb l'avantatge que els nens no paguin, la qual cosa és molt cercat per parelles o grups familiars.

En cas de grups familiars grans, no hi ha necessitat de preocupar-se per cada membre de la casa. En aquesta estació d'esquí els adults poden dedicar-se a gaudir dels esports en la neu gràcies a les guarderies i els parcs de neu disponibles perquè els nens puguin passar tot el dia entretinguts.

Grups d'esquí

Les ofertes no són solament per a les famílies. Moltes vegades les vacances es realitzen al costat d'un grup d'amics, companys de feina o col·legues d'alguna activitat. Per a ells existeix la modalitat de grups d'esquí. Poden ser grups d'empreses, col·lectius o escolars.

Andorra sol ser el lloc més cercat per a aquest tipus de vacances grupals. Per exemple, en el cas de Nieveplus, l'empresa ofereix un contingent gratuït per cada 25 esquiadors. També agrega altres beneficis que fan molt assequible la possibilitat de conèixer la neu i aprendre esquí.

Per reservar solament n'hi ha prou amb accedir a la seva pàgina web i seleccionar el pla més adequat per a cada grup. Pot ser apartaments + Forfait o hotel + Forfait, a més de la possibilitat de cercar els millors preus en èpoques o temporades especials.

Existeixen paquets per a Nadal, Cap d'any, Carnestoltes, Setmana Santa i altres festivitats vacacionals. Un altre dels avantatges que ofereix la pràctica d'esquí amb aquesta empresa, i en l'estació de Grandvalira, és la possibilitat de comptar amb la millor assessoria professional a l'àrea i poder llogar el material per practicar surf de neu o esquí.

L'oferta és gran i les oportunitats són moltes per poder gaudir de la neu en les millors instal·lacions. Els amants de l'esquí han d'aprofitar ara que encara tenen tots aquests serveis a la seva disposició.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.