Setmanari d'informació local - 138 anys

Aptur exigeix la dimissió de Barceló després de l'aprovació de la llei de Turisme

11875

L'Associació d'Apartaments i Habitatges de Lloguer de Temporada (Aptur) de les Balears ha demanat la dimissió del vicepresident i conseller de Turisme, Biel Barceló, després de l'aprovació de la nova Llei de Turisme, i ha assegurat que estudiaran dur a terme «mesures legals».

El president de l'associació, Joan Miralles, ha censurat que la nova normativa, aprovada aquest dimarts en el Parlament, deixa «fo
ra la possibilitat de lloguer vacacional en habitatges plurifamiliars i suposa una victòria dels grans sobre els petits». Per a Miralles, això demostra que a aquest Govern i el qui li donen suport «els ha faltat valor per fer polítiques que beneficiïn als ciutadans». «El lloguer vacacional proposa un canvi de model que permet una democratització dels beneficis del turisme, que fins ara solament han arribat als grans propietaris i hotelers», ha defensat.

Segons Miralles, l'exclusió dels plurifamiliars d'aquesta nova llei suposa «una pèrdua de temps i un engany als ciutadans per part dels partits que formen part del Govern, que s'havien compromès a regular el lloguer vacacional en aquest tipus d'habitatges, per acabar amb el greuge comparatiu creat per la llei de 
Bauzá». «Amb aquesta nova llei, bàsicament no hi haurà més canvi respecte a l'anterior que l'increment de les restriccions i de les multes», ha censurat el president d'Aptur.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.