Setmanari d'informació local - 138 anys

Durán tomba l’extremisme d’Aguiló i liderarà el PP de Palma

12049
Durán amb el seu equip després de saber-se els resultats de la votació. | PP Palma

La candidata a liderar el PP de Palma Margalida Durán s'ha proclamat vencedora al Congrés de la Junta territorial amb el 72,26 per cent dels vots, enfront del 26,05 per cent obtingut per la seva contrincant, Aina Aguiló.

El congrés s'ha celebrat entre els darrers dos dies en el Molí des Comte, on s'ha realitzat el recompte, sobre les 17.30 hores, dels vots dipositats aquest dissabte en les urnes habilitades en els 15 districtes de Palma entre les 09.00 hores i les 17.00 hores.

En total, s'han comptabilitzat 1.305 vots, dels quals dos han estat nuls i 20 en blanc. Durán s'ha fet amb un total de 943 vots, mentre que Aguiló ha obtingut només la xifra  de 340.

Tots els districtes

Durán ha estat la guanyadora en tots els districtes de Palma, encara que destaca el suport que ha rebut a la zona d'Aragó (143 vots enfront dels 35 d'Aguiló), Es Pla (135 enfront de 47), Hornabeque (96 enfront de 34), Na Burgesa (87 enfront de 13) o el Casc Antic (73 enfront de 20 d'Aguiló).
Tant Aragó, com Es Pla amb Hornabeque han estat els tres districtes en els quals més persones han votat.

Amb la victòria de Durán queden llimades les expectatives dels sectors més extremistes i espanyolistes del PP representats per Aguiló i José Ramón Bauzá. Durán, així, combinarà el seu càrrec de portaveu a l’Ajuntament de Palma amb la gestió de l’agrupació local del partit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.