Setmanari d'informació local - 138 anys

El nou Centre de Tecnificació Esportiva de les Balears costarà 4,5 milions d'euros

12343

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports ha publicat aquest dimarts el contracte de serveis del nou Institut d’Educació Secundària del Centre de Tecnificació Esportiva de les Balears (IES CTEIB) i ha informat que té previst que les obres comencin el 2018.

En concret, s’ha publicat el contracte de serveis per la redacció de l’avantprojecte, redacció del projecte bàsic, d’execució i d’activitat, direcció facultativa completa i coordinació, seguretat i salut d’aquest nou institut, ha informat el Govern en un comunicat.

D’aquesta manera, han explicat que la millora de les instal·lacions acadèmiques del Centre de Tecnificació Esportiva era «un deute pendent» per saldar i una prioritat de la Conselleria.

Així, aquest departament del Govern assumeix la licitació, redacció del projecte i execució de les obres, així com el cost total de la nova instal·lació, que es calcula en uns 4,5 milions d’euros.

Per la seva part, la Conselleria d’Educació i Universitat, a través de l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (Ibisec), ha col·laborat en la redacció dels documents que han de regir les contractacions i assessorarà durant les fases de redacció dels projectes i execució de les obres.

Aquest nou centre educatiu permetrà als alumnes esportistes del CTEIB compatibilitzar millor l’activitat esportiva amb l’acadèmica.

Està previst que les obres comencin durant el 2018. El nou aulari es construirà dins del terreny de Prínceps d’Espanya, en una superfície de 2.000 metres quadrats dels quals 1.500 són edificables.

 

 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.