Setmanari d'informació local - 138 anys

Memòria de Mallorca aclareix que el professor Josep Quetglas no és membre de l'associació

12375

L'associació Memòria de Mallorca ha desmentit aquest dimecres en un comunicat que el professor i catedràtic Josep Quetglas Riusech, autor de l'informe en contra del valor cultural del monument de la Feixina, sigui membre de la seva associació, tal com ha afirmat l'Associació per a la Revitalització dels Centres Antics (ARCA).

Memòria de Mallorca, que ha detallat que Quetglas sí que ha col·laborat en diferents projectes de l'associació professionalment i des del voluntariat, ha assegurat que «subscriu absolutament» l'informe del professor sobre el monument de la Feixina.

Segons expliquen, en l'informe, signat el passat 10 de juliol, Quetglas tracta de desmuntar la defensa del monument que varen realitzar diversos col·laboradors d'ARCA. El document del catedràtic va ser encarregat per l'Ajuntament de Palma i ha estat criticat per ARCA en una carta publicada en aquest diari en què qualifica d'insultants els arguments defensats pel professor. En la mateixa missiva, dirigida al batle de Palma, també s'ha demanat la retirada de l'informe.

Finalment, Memòria de Mallorca ha agraït a l'Ajuntament de Palma «el seu bon criteri en encarregar l'informe a una persona tan rigorosa i especialista en la matèria com és el professor Josep Quetglas».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.