Setmanari d'informació local - 138 anys

Es Baluard acollirà el festival ‘Mecal Air’ durant els dies 4, 11 i 18 d’agost

12385

Es Baluard de Palma començarà la nova edició gratuïta del festival ‘Mecal Air’ amb la selecció de diferents cicles temàtics de curts procedents del Festival Internacional de Curtmetratges de Barcelona i sessions musicals de Dj’s durant els dies 4, 11 i 18 d’agost.

El festival estarà obert a tots els públics i tendrà lloc en el pati central del museu. Aquesta cita forma part del FES’17 de Es Baluard i es celebrarà de 20.00 hores a 23.30 hores durant aquests tres dies d’agost.

El dia 4 d’agost tendrà lloc el ‘LET’S DANCE!’, una selecció de curtmetratges de ball dividits en tres blocs juntament amb el Dj Pablo MNDZ que, tal com ha descrit l’organització, «és un dels DJ’S més reconeguts de l’escena indie de les Balears».

L’entitat també ha indicat que el dia 11 se celebrarà ‘l’Especial Terror’, que projectarà «el millor curtmetratge de terror» en tres blocs i comptarà amb l’aparició del Dj Toni Pla, un dels més «grans promotors en l’àmbit estatal».

Per altra part, per clausurar el festival, el dia 18 hi haurà un especial ‘Basat en fets reals’ amb diversos curtmetratges juntament amb el Dj Rto Groovent, «un clàssic del circuit musical de les Illes», ha subratllat l’organització.

Es Baluard ha remarcat que es tracta d’una proposta que sorgeix de l’interès del museu per «donar suport als promotors culturals independents projectant el seu treball a l’exterior». Es tracta d’una oferta estival d’oci «atractiva i unificada en uns barems de qualitat i innovació».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.