Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Arran reivindica l’acció realitzada en el Moll Vell contra el «turisme massiu»

12393

L'organització juvenil Arran ha reivindicat un vídeo sobre l’acció que dugueren a terme en Moll Vell de Palma en el marc de la campanya 'La clau'. L’acció en contra del «turisme massiu» ha consistí en l’encesa de bengales i el desplegament de pancartes a la zona del Moll (entre el pantalà i els restaurants de luxe). En el vídeo, també es pot escoltar un fragment de la cançó 'Not welcome (Viridarquia)' del grup de rap Llàgrimes de Sang.

L'enregistrament està associat a un tuit en el qual demanen
aturar «el turisme massiu que destrueix Mallorca» i que «condemna a la classe treballadora dels Països Catalans a la misèria».

L’acció ha estat fortament criticada pel portaveu de Ciudadanos, Xavier Pericay, qui ha denunciat la «pusil·lanimitat» del Govern davant l'actuació. «Esper que ningú es prengui de broma l'ocorregut en el restaurant del Moll Vell de Palma fa deu dies», ha manifestat Pericay. «Els qui així actuen han explicat fins avui amb l'aquiescència de dos dels partits que donen suport al Govern, Més i Podem, i en el millor dels casos, amb una comprensió benèvola, com l'emanada ahir mateix de la seu de la Conselleria de Turisme en considerar que «hi ha altres procediments per expressar la crítica», ha prosseguit.

Per la seva banda, la delegada del Govern espanyol a les Balears, Maria Salom, ha assegurat que el sector turístic és «la principal activitat econòmica» de les Illes. Així mateix, Salom ha assegurat que la Policia Nacional espanyola està investigant els fets. «Aquest tipus de comportaments han de ser perseguits, no poden quedar impunes perquè atempten contra la nostra convivència i contra allò que ens dóna de menjar. Atacs com aquest ha de ser condemnats sense ambigüitats», ha dit.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.