Setmanari d'informació local - 138 anys

El restaurant Nassau Beach té 24 hores per tancar per diverses il·legalitats

12395

L'Autoritat Portuària de les Balears (APB) ha donat 24 hores a l'empresa que explota el bar-restaurant Nassau Beach, situat en el port de Palma, perquè procedeixi al desallotjament de l'edifici després d'haver rebut aquest dimecres un acte judicial que li autoritza a entrar a l'establiment.

Segons ha recordat l'APB, el passat 5 d'abril el Consell d'Administració de l'APB va decretar el desnonament administratiu de l'empresa Insula 
Avantia SL, que ja havia estat instada en diverses ocasions a cessar de forma immediata l'ocupació de domini públic portuari per estar-ho ocupant indegudament i sense títol habilitant des del desembre de 2016. Passades les 24 hores, a partir d'aquest dijous a les 14.00 hores, Autoritat Portuària procedirà a tallar el subministrament d'electricitat, gas i aigua, així com a entrar en el local amb la col·laboració dels cossos i forces de seguretat si escau.

L'octubre de
l 2014 va finalitzar la concessió d'Insula Avantia per a l'ús de les instal·lacions explotades comercialment com Nassau Beach. Des d'aquest moment s'ha permès l'explotació d'aquest espai mitjançant les corresponents autoritzacions atorgades per l'APB. Finalitzat aquest termini, el passat mes de desembre - i previ avís a l'empresa Insula Avantia- es va iniciar l'1 de febrer del 2017 el procediment sancionador per ocupació de domini públic sense autorització.

Després de les al·legacions presentades per l'empresa, el Consell d'Administració va resoldre desestimar-les i procedir al desnonament administratiu el passat mes d'abril.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.