Setmanari d'informació local - 138 anys

8 maneres de gaudir del cap de setmana a Mallorca

12419

Proposam diversos esdeveniments per poder gaudir de l’illa durant aquest cap de setmana.

Nit de l’auba | CAN PICAFORT

Divendres 4 d’agost arriba a Can Picafort la Nit de l’auba. La festa durarà des de les 22.00 hores fins a les 7.00 hores i les actuacions seran al poliesportiu del poble. Enguany es comptarà amb la presència dels Dj’s Andrea Oliva i Caleb Calloway com a reclams pels amats de la música electrònica.

XXIX Mostra de teatre al Teatre Romà | ALCÚDIA

Divendres 4 d’agost es podrà gaudir de la vint-i-novena edició de la Mostra de Teatre d’Alcúdia. Àlex Tejedor dirigeix l’obra de teatre ‘La conferència’ protagonitzada per l’actor Rodo Gener. La peça teatral començarà a les 22.00 hores i s’interpretarà a l’aire lliure al Teatre Romà de Pol·lèntia (Alcúdia). L’obra tracta un tema que durant anys s’ha obviat: la falta d’entesa entre els homes i les persones d’altres gèneres.

The Sunset Market | PORT PORTALS

Durant tot el mes d’agost en el bulevard de Port Portals es podrà viure un ambient estiuenc i vintage. Cada dimecres i dijous a partir de les 18 hores i fins a les 00.00 hores es podran trobar diversos espectacles per a tota la família. La varietat d’actuacions i d’estils musicals (música en directe, animacions infantils, soul, flamenco, música electrònica, swing...) fa possible gaudir d’una manera única dels capvespres de Port Portals.

V Cicle Sons i Estels | SANTA MARIA DEL CAMÍ

L’Ajuntament de Santa Maria del Camí ha organitzat concerts per cada divendres. Podrem escoltar diferents actuacions, a la fresca, a diversos llocs del municipi. El V Cicle Sons i Estels començarà aquest divendres 4 d’agost al Pati interior de Son Bieló amb l’actuació d’Alejandro Calafat i José Manuel Sánchez, pianista i tenor. 24 P.A.S’es actuaran l’11 d’agost a les 22.00 hores a la Porta del rei en Jaume. Voicello mesclen l’òpera i el pop i la seva actuació serà el 18 d’agost a les 21.30 hores. Per acabar, el grup musical Tugores actuarà el 25 d’agost a les 22.00 hores al Claustre del Convent dels Mínims.

Love the 90’s | PORT ADRIANO

Els millors artistes dance de la dècada dels 90 arriben a Mallorca el divendres 4 d’agost de la mà del festival Love the 90’s que se celebrarà a Port Adriano. La Summer Edition del festival comptarà amb un cartell de luxe format per Jenny de Ace of Base, Snap!, Ice MC, Whigfield, Corona i OBK, presentat pel mític locutor Fernandisco i animat pels Jumper Brothers.

Festival S’EmbatT 2017 | SES COVETES

El divendres 4 d’agost se celebrarà al parc de n’Hereveta, Ses Covetes, el Festival de S’Embat. A les 20.30 hores s’obriran les portes encara que les actuacions no començaran fins a les 21.15 hores. Els músics convidats són: Frontman and the managers, Muchachito y la banda del Jiro, Market Noise , The Billy Young Band entre d’altres.    

Tramuntana Rocks | ESPORLES

El festival de rock i música electrònica arriba a Esporles. El dissabte 5 d’agost se celebrarà la cinquena edició d’aquest festival que enguany comptarà com a referents amb Marvin & Guy, Moscoman, Camera i Zombies in Miami, entre altres músics i artistes convidats.

Trampa Teatre | PALMA

La Sala Trampa acollirà aquest divendres 4 d’agost l’obra ‘El Escritor’. Es tracta d’una representació improvisada per la companyia Trampa Teatre. La funció de dues hores i mitja començarà a les 20.20. El que té d’especial aquesta obra és que malgrat ser una obra escrita, no s’ha assajat mai, per tant, es tracta d’una actuació improvisada.

 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.