Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell de Menorca destina 60.000 euros a assessorar el sector agrari

12489
El Consell de Menorca destina 60.000 euros a assessorar el sector agrari. | Arxiu

El passat dia 3 d'agost es van publicar al BOIB les bases per la convocatòria d'ajuts del Consell de Menorca destinades a associacions, cooperatives, i organitzacions professionals agràries que facin formació i assessorament al sector agrari. 

El pressupost destinat a aquesta convocatòria és d’un total de 60.000 euros i les entitats tenen fins dia 2 de setembre per presentar les seves sol·licituds.

Administració electrònica

A la convocatòria de 2017, segons l’ens insular, «es donarà prioritat a les accions que capacitin als agricultors en administració electrònica». S’ha de recordar que des de l'entrada en vigor de la nova llei d'administracions públiques totes les entitats jurídiques estan obligades a relacionar-se amb l'administració de forma telemàtica.

A part de les accions pròpies que realitza el Consell de Menorca en matèria de formació, des del Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera es vol «impulsar al màxim les tasques d'assessorament, acompanyament i formació que realitzen les entitats agràries».

Des del Consell han volgut recalcar que «la capacitació dels pagesos és una de les principals fortaleses que es disposa per fer del camp una activitat rendible de forma sobirana».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.