Setmanari d'informació local - 138 anys

Podem vol formar el partit «des de les bases»

12521

SomBases, un corrent sorgit «d’entre les bases i cercles» de Podem, ha anunciat aquest dilluns que varen presentar formalment i en el seu moment una alternativa a les eleccions internes del partit.

En un comunicat han explicat que presenten aquesta alternativa amb «força i raons suficients» perquè la gent de Podem «s’il·lusioni de nou» i que els càrrecs orgànics i institucionals «manen obeint».

Davant «l'onada de propaganda» que altres corrents han divulgat, han manifestat la seva «disconformitat» i han denunciat que a més «no es respecten els terminis que el partit té aprovats per publicitar les candidatures».

SomBases ha reivindicat que neixen «sense una persona visible de secretari general» ja que respecten els principis de Vistalegre2 «on importa més la participació que la representativitat». Es tracta d’un projecte polític que, han indicat, gira entorn dels principis i decisions col·lectives enfront de les individualitats. D’aquesta manera, aquest corrent polític ha remarcat que el «candidat sorgirà d’una decisió d’assemblea i no al voltant d’un joc mediàtic».

 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.