Setmanari d'informació local - 138 anys

Bel Busquets: «Gestionarem els nostres aeroports, amb o sense Rajoy»

12553

MÉS per Mallorca considera un insult la negativa del president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, a avançar en l'autogestió aeroportuària. «El menyspreu de Mariano Rajoy cap als ciutadans i ciutadanes de les Illes Balears i cap als seus representats polítics va en augment».

MÉS per Mallorca considera totalment lamentables les declaracions del president del Govern espanyol després de la seva trobada amb Felip de Borbó. «Rajoy no té cap sentit de responsabilitat, ni el mínim seny», ha assenyalat la coordinadora de MÉS per Mallorca, Bel Busquets.

«Reclamam avançar cap a l'autogovern dels nostres aeroports i decidir sobre la reinversió dels beneficis generats, per poder-los destinar a reduir els impactes negatius socials i mediambientals de l'activitat turística. Així tindrem més probabilitats de no morir d'èxit que actualment amb un govern espanyol que només mira pels seus interessos i oblida els illencs i les illenques», assegura Busquets.

Per a la formació ecosobiranista també són realment preocupants les declaracions del president de l'Estat espanyol quan afirma que el seu objectiu és «que hi hagi més turisme». Per a MÉS per Mallorca, Rajoy mostra un gran desconeixement sobre la realitat de les Illes Balears i de les polítiques públiques de l'actual govern que tenen com a objectiu la sostenibilitat i aposten per mesures de decreixement i cerquen trobar l'equilibri en funció de la capacitat de càrrega del nostre territori.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.